Over ons

About_banner

Wij bieden een uitgebreid assortiment pictogrammen

Wat is begonnen als een winkel voor veiligheidspictogrammen is uitgegroeid tot een complete winkel voor veiligheid, aanwijzingen en signalering. De veiligheidspictogrammen zijn onderverdeeld brandveiligheid, EHBO en evacuatie, geboden, verboden en waarschuwingen. Onze aanwijzingen worden gebruikt om bepaalde ruimten aan te duiden of een bepaalde situatie uit te leggen. Dit kan zowel als pictogram en / of tekst worden uitgevoerd in verschillende materialen en kleuren. Daarnaast hebben we een aantal gespecialiseerde categorieën.

Pikt-O-Norm

Naast ons standaard assortiment Piktonorm worden er regelmatig speciale artikelen ontworpen en geproduceerd voor bestaande en nieuwe klanten. Door een ruime keuze uit beschikbare materialen kan er voor iedere wens een gepaste oplossing worden geboden. Wij streven er naar om de beste prijs – kwaliteit verhouding te leveren, waarbij een goede service naar de klant centraal staat.

ONZE GESCHIEDENIS

In het jaar 1993 is de verkoop van pictogrammen gestart als onderdeel van een brandbeveiligingsbedrijf. Vanuit hier wordt in 2007 als zusterbedrijf pictogrammenwinkel.nl opgericht en wordt er gestart, als een van de eerste in Nederland, met de online verkoop van pictogrammen. In 2010 worden beide bedrijven van elkaar losgekoppeld en gaat pictogrammenwinkel.nl als zelfstandige onderneming in Heerhugowaard verder.

Anno 2018 is pictogrammenwinkel.nl uitgegroeid tot een professionele onderneming die inmiddels meer dan 10.000 standaard artikelen uit voorraad kan leveren. Met een magazijn in Nederland en België kan het grootste gedeelte van het assortiment binnen 24-48 uur worden uitgeleverd.

De ontwikkeling van het bedrijf staat niet stil, want iedere week komen er nieuwe pictogrammen beschikbaar op de website. Niet alleen in bestaande categorieën en toepassingen, maar ook nieuwe en innovatieve oplossingen.

Wie we zijn

Onze Mission Statement

Het online aanbieden van pictogrammen en signalisering voor bedrijven, onderwijs, overheid en particulieren. Hierbij staat de klant centraal en verwachten wij van ons zelf een service gerichte instelling en werkwijze.

Onze Online winkel

Ons bedrijf is opgezet als webwinkel en wij versturen onze producten met PostNL en GLS. Als u dezelfde dag nog iets nodig hebt, bestaat er ook een mogelijkheid om uw bestelling bij ons af te halen. Neem contact met ons op

Ontwikkelingen 2018

In 2018 willen wij aandacht besteden aan het verbeteren van de winkelervaring, door zowel aan de voor- als achterkant van de winkel aanpassingen te maken. Dagelijks worden en nieuwe pictogrammen toegevoegd aan het assortiment. Begin 2018 zijn een groot aantal artikelen in prijs verlaagd en in de loop van 2018 zullen er meerdere prijsverlagingen volgen, zodat onze klanten een nog betere prijs-kwaliteit verhouding kunnen verwachten