Corona Preventie pictogrammen en vloermarkering

Corona Preventie pictogrammen en vloermarkering

Pictogrammen, vloermarkering en instructies voor corona preventie maatregelen.

Pictogrammen en instructie voor corona preventie maatregelen.

Stickers voor het houden van afstand, in de elleboog hoesten, handen wassen, desinfecteren en mondkapjes verplicht.
Daarnaast de pictogrammen voor het verboden voor handen schudden, groepen verboden, verboden voor zieke personen en geen contant geld.

In de categorie vloermarkering een grote keuze uit vloertape in verschillende breedtes en kleuren. Een aantal vloerstickers worden geleverd met teksten voor het houden van afstand en social distance.

We hebben de meeste pictogrammen en vloermarkering in een aparte corona categorie samengevoegd. Voor het hele assortiment kun u verder winkelen via de home pagina

Gerelateerde berichten
  1. Antislip-, reflecterende- en markeringstape Antislip-, reflecterende- en markeringstape De reflecterende tapes en markeringsbanden, antislip tape en hoogwaardige vloermarkeringstape zijn nu in meerdere breedtes leverbaar en zijn daarnaast sterk in prijs gedaald.
  2. Hoe groot moeten pictogrammen zijn? Hoe groot moeten pictogrammen zijn? De grote van een pictogram wordt beschreven in de NEN 3011 en is afhankelijk van de waarnemingsafstand, belichtingsomstandigheden, kijkhoek en de gezichtsscherpte van de gebruiker.
  3. Veiligheidspictogrammen Veiligheidspictogrammen Alle soorten veiligheidspictogrammen in één overzicht samengebracht en uitgelegd.