Antislip-, reflecterende- en markeringstape

Antislip-, reflecterende- en markeringstape

De reflecterende tapes en markeringsbanden, antislip tape en hoogwaardige vloermarkeringstape zijn nu in meerdere breedtes leverbaar en zijn daarnaast sterk in prijs gedaald.

De reflecterende tapes en markeringsbanden (niet geschikt voor de vloer), antislip tape (Normaal en aqua-safe) en hoogwaardige vloermarkeringstape zijn nu in meerdere breedtes leverbaar en zijn daarnaast sterk in prijs gedaald.

Reflecterende tape

Reflecterende tapes

Reflecterende zelfklevende tape met hoge zichtbaarheid (retroreflecterend klasse I), geschikt voor het markeren van potentiële risico's en gevaarlijke gebieden. Deze tape is geschikt voor het aangeven van routes, het gebruik op trappen, richels en laaghangende objecten. De tape is gecoat met een permanente goed zichtbare kleeflaag die een langdurige hechting mogelijk maakt.
De tapes hebben een lengte van 10 meter en zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en 5 verschillende breedtes.Markeringsbanden

Markeringsbanden

De tweekleurige gestreepte markeringsbanden hebben een lengte van 1 meter en zijn in een reflecterende (2 kleuren en 6 breedtes) en niet reflecterende (4 kleuren en 3 breedtes) uitvoering leverbaar.Antislip tapes

Antislip tapes en stickers

Een uitgebreid assortiment voor alle droge en natte toepassingen:Standaard vloertape

Vloertape

Heavy duty geplastificeerde PVC lijn markeringstape voor het afbakenen van gangpaden en beperkte gebieden. Ideaal voor sporthallen, magazijn en ziekenhuizen.Vloerbelijning

Vloerbelijning voor magazijn en industrie

Een compleet assortiment indoor belijn en magazijn markering. Heavy duty tape in de een van de beste kwaliteiten die verkrijgbaar zijn.

 

 • Permanente zelfklevende lijnmarkering
 • Voor zeer intensief gebruik, daar waar andere tapes of verven niet bestand blijven!
 • Zeer hoge kleefkracht
 • Met zijdelingse afronding om lifting te voorkomen
 • Vervaagt, ontkleurt niet
 • Waterproof
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Breekt niet bij verwijdering
 • Dikte van 0,5 - 0,96 en 1mm
Gerelateerde berichten
 1. Corona Preventie pictogrammen en vloermarkering Corona Preventie pictogrammen en vloermarkering Pictogrammen, vloermarkering en instructies voor corona preventie maatregelen.
Ook leverbaar als:
  1. Vloermarkeringstape Geel / Zwart
   Vloermarkeringstape Geel / Zwart
   Vanaf € 4,16 (5,03 incl. btw) Normale prijs € 4,16
  2. Vloermarkeringstape Groen / Wit
   Vloermarkeringstape Groen / Wit
   Vanaf € 5,61 (6,79 incl. btw)