Algemene voorwaarden

Algemeen


Pictogrammenwinkel.nl is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37138564. (BTW-nr: NL818903429B01). Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij pictogrammenwinkel.nl als leverancier van producten optreedt. De koopovereenkomst tussen pictogrammenwinkel.nl en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant.

Prijzen


Alle prijzen van producten zijn exclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van pictogrammenwinkel.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.

Levertijden


Voorraadartikelen hebben een levertijd van 1-2 werkdagen. Artikelen die niet meer voorradig zijn en speciaal gemaakte artikelen hebben een levertijd van ongeveer 2 weken. U ontvangt een bericht van ons als de levertijd langer is. Wilt u zeker weten of een artikel op voorraad is, neem dan contact met ons op.
Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Pictogrammenwinkel.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Pictogrammenwinkel.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Pictogrammenwinkel.nl is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. Extra kosten van de nalevering worden door pictogrammenwinkel.nl gedragen.

Verzenden


Bestellingen worden geleverd via de PostNL of GLS. Pictogrammenwinkel.nl bevestigt uw bestelling per e-mail aan door u opgegeven e-mail adres. In deze mail wordt aangegeven wat het totaalbedrag van de zending is. Alle prijzen zijn exclusief BTW (21%).
Meer informatie zie onze Verzenden & Retouren pagina.

Indien u, om welke reden dan ook, wilt afzien van uw opdracht, dan dient u binnen 2 werkdagen te reageren via e-mail. Pictogrammenwinkel.nl gaat er van uit dat, wanneer u niet binnen deze termijn hebt gereageerd, de opdracht bindend is.

Betaling


U bezoekt onze website over een veilige https verbinding en de directe online betalingen worden door MultiSafepay afgehandeld. Tijdens de afreken procedure kunt u kiezen uit de volgende 3 betalingsmogelijkheden:

  • - Direct online betalen met IDEAL, Visa, Maestro, Mastercard, Bancontact, KBC, Belfius, Sofort, Apple Pay of Google Pay. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
  • - Betalen op rekening (Nederland): Meer informatie

Garantie


Pictogrammenwinkel.nl neemt elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen. Pictogrammenwinkel.nl levert uitsluitend producten, die voldoen aan de huidige Nederlandse regelgeving op het moment van bestelling en levering. Door wijzigingen in wet- en regelgeving is het niet mogelijk bestelde en of reeds ontvangen producten te retourneren. Pictogrammenwinkel.nl is nimmer aansprakelijk te stellen voor schade, in welke vorm dan ook, wegens ondeskundig gebruik en of foutieve interpretatie van verkeerd opgehangen pictogrammen.

Gegevensbeheer en privacy


Pictogrammenwinkel.nl stelt uw persoonlijke informatie nooit aan derden ter beschikking. Pictogrammenwinkel.nl verzoekt om uw telefoonnummer bij het aanmaken van een account, zodat we, indien nodig, contact met u kunnen opnemen. De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door pictogrammenwinkel.nl nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Klachten en afspraken


Heeft u klachten, laat het ons weten! E-mail: contact@pictogrammenwinkel.nl, Wij zullen dan een passende oplossing zoeken.

Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken. Pictogrammenwinkel.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.