Wat zijn de levertijden?

Voorraad artikelen

Wanneer de bestelde artikelen uit voorraad leverbaar zijn, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd als deze voor 15.00 is geplaatst. Bestellingen na 15.00 worden de volgende werkdag verstuurd. Als de bestelde artikelen niet meer uit voorraad leverbaar zijn, dan ontvangt u binnen twee uur (meestal sneller) een melding over de levertijd. De levertijd van artikelen die niet meer op voorraad zijn kan variëren van 1 dag tot 3 weken.

Speciale artikelen

Voor op maat gemaakte artikelen en "eigen tekst artikelen" geldt een levertijd van ongeveer twee weken na goedkeuring van de digitale proefdruk, die u per mail van ons ontvangt. Wilt u één van deze artikelen eerder ontvangen, neem dan contact met ons op, dan kunnen we in overleg met onze planning onderzoeken wat er mogelijk is. Als u naast een speciaal artikel ook een aantal standaard producten heeft besteld en dan kunnen we in overleg een deellevering versturen.

Verzending

Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u hiervan bericht per mail. Bestellingen met een waarde onder de € 50,00 en die door de brievenbus passen worden met brievenbus post verzonden. Alle andere bestellingen worden verstuurd met GLS.

Zodra de bestelde goederen klaar zijn om verzonden te worden, ontvangt u een e-mail met informatie over de bezorging van het pakket door GLS.

Op deze manier kunt u tijdig, eventueel online, uit meerdere bezorg opties kiezen om de zending in ontvangst te nemen. Bijvoorbeeld een nieuwe datum voor de bezorging met een vooraf aangekondigd tijdvenster van drie uur, of het pakket naar een GLS Parcel Shop laten doorsturen.