Over ons

Overzicht pictogrammen


Pictogrammen


Wat is begonnen als een winkel voor veiligheidspictogrammen is uitgegroeid tot een complete winkel voor veiligheid, aanwijzingen en signalering.

De veiligheidspictogrammen zijn onderverdeeld brandveiligheid, EHBO en evacuatie, geboden, verboden en waarschuwingen. Onze aanwijzingen worden gebruikt om bepaalde ruimten aan te duiden of een bepaalde situatie uit te leggen. Dit kan zowel als pictogram en / of tekst worden uitgevoerd in verschillende materialen en kleuren. Daarnaast hebben we een aantal gespecialiseerde categorieën.

Piktonorm


Naast ons standaard assortiment Piktonorm worden er regelmatig speciale artikelen ontworpen en geproduceerd voor bestaande en nieuwe klanten.

Door een ruime keuze uit beschikbare materialen kan er voor iedere wens een gepaste oplossing worden geboden. Wij streven er naar om de beste prijs – kwaliteit verhouding te leveren, waarbij een goede service naar de klant centraal staat.

Onze geschiedenis


In het jaar 1993 is de verkoop van pictogrammen gestart als onderdeel van een brandbeveiligingsbedrijf.

Vanuit hier wordt in 2007 als zusterbedrijf pictogrammenwinkel.nl opgericht en wordt er gestart, als een van de eerste in Nederland, met de online verkoop van pictogrammen. In 2010 worden beide bedrijven van elkaar losgekoppeld en gaat pictogrammenwinkel.nl als zelfstandige onderneming in Heerhugowaard verder.

Misson Statement


Het online aanbieden van pictogrammen en signalisering voor bedrijven, onderwijs, overheid en particulieren. Hierbij staat de klant centraal en verwachten wij van ons zelf een service gerichte instelling en werkwijze.

Pictogrammenwinkel.nl