Zichtbaar en veilig
Zichtbaar en veilig

Pictogrammenwinkel.nl

Snelle levering 24-48 uur
Betalen op rekening voor bedrijven
=
Scherpe prijzen Pictogrammen op maat
Gratis bezorging Vanaf € 50,00

Pictogrammen

Ontdek een uitgebreid aanbod van borden, stickers, labels en etiketten met pictogrammen voor veiligheid, signalisatie en bewegwijzering! Nergens anders is er zoveel keuze uit afmeting, materiaal en vorm, waardoor u altijd een passende oplossing kunt vinden.

Pictogrammen Veiligheid

Veiligheidspictogrammen zijn vastgelegd in de internationale norm NEN-EN-ISO 7010 en de Nederlandse NEN 3011. Naast omschrijving van kleur, geometrie en opmaak zijn er een groot aantal pictogrammen gepubliceerd en onderverdeelt in de categoriën met veiligheidstekens voor brandbestrijding, vluchtwegaanduiding & veiligheidsuitrusting, verbod, gebod en waarschuwing(gevaren pictogrammen). In de categorie gevaar zijn naast de gele waarschuwingen voor gevaar ook pictogrammen opgenomen voor elektriciteit, machinegevaar en besloten ruimten.

Pictogrammen Gevaarlijke Stoffen

Etiketten en labels voor verpakking en opslag zijn opgenomen in het Globally Harmonized System of classification and labelling of chemicals (GHS) en deze symbolen zijn ook terug te vinden op de leidingmarkering voor het identificeren van (gevaarlijke) stoffen in leidingen. Voor transport en vervoer van gevaarlijke stoffen wordt er onderscheid gemaakt tussen transport over de weg(ADR), het spoor (RID), de zee (IMDG) en door lucht (IATA).

Bewegwijzering en informatie aanduiding

Pictogrammen spelen een belangrijke rol in de informatievoorziening van openbare gebouwen, ziekenhuizen, bedrijven, winkels en sportlocaties. Standaard aanduidingen ondersteunen personeel en bezoekers met het herkennen van bepaalde ruimtes of locaties en met behulp van deur, wand en signing borden kan met een stijlvolle en elegante aanpak een gebouw worden voorzien van binnen bewegwijzering. Hierbij kan er worden gekozen voor standaard afbeeldingen en opmaak, een speciale opmaak met eigen tekst of een flexibel systeem waarbij de gebruiker zelf informatie kan aanpassen en onderhouden. Voor alle toepassingen van bewegwijzering een geschikte oplossing met altijd de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Signalisatie en markeringen

Een groot gedeelte van de signalisatie is geschikt voor buitengebruik, in het verkeer of voor het inrichten van een parkeerterrein met parkeersignalisatie. Met markeringen en signalisatie borden voor voertuigen kan vrachtverkeer veilig en herkenbaar deelnemen aan het verkeer en volgens de juiste regelgeving voertuigen, vrachtwagens en containers markeren voor identificatie, zichtbaarheid en veiligheid. Hierbij gaat het niet alleen om signalisatie borden en stickers voor gevaarlijke stoffen, maar ook om reflecterende-, lengte- en breedte markering.

Markeringen voor binnen bestaan uit vloermarkering met een groot assortiment vloertapes, magazijn belijning en markering, antislip tapes en vloerstickers. Duidelijke signalisatie en afbakening draagt bij aan veilige situaties op het werk, openbare ruimte of prive omgeving. De Knuffi® stootbescherming signaleert niet alleen, maar beschermt ook mens en materiaal tegen stoten en botsen.