Vloermarkering

Vloermarkering in verschillende kwaliteiten en geschikt voor een uitgebreid aantal toepassingen. Onze standaard vloertape kan in de meest voorkomende situaties worden gebruikt voor vloerbelijning en het markeren of afzetten van bepaalde gebieden.

Voor situaties waar een robuuster product is vereist, zoals tijdens het gebruik van zwaar transport of heftrucks, kan er het beste worden gekozen voor vloerbelijning voor industrieel en professioneel gebruik, welke uitermate geschikt zijn voor magazijn, productieomgeving en andere logistieke dienstverlening. Het assortiment wordt gecomplementeerd met diverse antislip tape en vloermarkeringen, palletmarkeringen en vloerstickers. Lees verder


vloermakering

Vloermarkeringen worden gebruikt voor het markeren en afzetten van bepaalde gebieden of voor het inrichten van werkplekken en het geven van aanwijzigingen. Deze vloermarkeringen kunnen van tijdelijke of permanente aard zijn en daarom is het belangrijk om de juiste materiaal keuze te maken die het beste bij uw situatie past. De markeringen zijn leverbaar als eenvoudige vloermarkeringstape, belijningstape voor industrieel en professioneel gebruik, vloermarkering voor magazijn, als antislip, als markeringsverf of in de uitvoering van bepaalde vormen en pictogrammen.


Vloertape

Deze PVC vloertape wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig markeren van gebieden of gangpaden in bijvoorbeeld winkels, kantoren, ziekenhuizen en magazijnen. Daarnaast wordt het vaak ingezet voor belijning van sportvelden in sporthallen. De vloertape is bestand tegen water, olie en oplosmiddelen en is zeer gemakkelijk te verwijderen, zonder dat deze scheurt of lijmresten achterlaat. Er is een ruime keuze uit kleur en kan ook gebruikt worden voor het markeren van muren, wanden en deuren. Voor het aanbrengen van een groot aantal meters is er een handige tape applicator bij te bestellen.

Vloermarkeringstape

Vloerbelijning

Vloerbelijning

Onze professionele belijningstape biedt een compleet assortiment van drie verschillende vloertapes van een uitzonderlijke en betrouwbare kwaliteit. Het grote aanbod van kleuren ondersteund het werken met de 5S - Lean methodiek en is geschikt voor magazijn, industrie, productieomgeving en andere logistieke dienstverlening.
PictoLean - 0,5mm PictoRoute - 0,96mmPictoStripe - 1mm
Duurzaam
Dikte
Dun
Veel verkeer
Medium verkeer
Weinig verkeer
Gemotoriseerd verkeer
5S Markering
Voet verkeer
Afgeronde kant NeeNeeJa

Belijning Magazijn

Het afzetten van gebieden en verkeerswegen in een magazijn kan met belijningstape of door middel van markeerverf. Het voordeel van belijningstape is dat deze snel aan te brengen is, direct in gebruik kan worden genomen en ook gemakkelijk weer te verwijderen is. In de arbowet wordt in een aantal artikelen gesproken over het markering van verkeerswegen welke van toepassing kunnen zijn voor belijning in een magazijn.

Belijning magazijn

Magazijn markering

Vloermarkering Magazijn

Naast de vloerbelijning zijn er talloze extra mogelijkheden om markeringen in magazijn en/of productieomgeving aan te brengen. Dit kan door middel van verschillende palletmarkeringen, richting aanwijzingen, vormen en nummering. Een groot gedeelte is in de pictoLean, pictoStripe en pictoRoute kwaliteiten leverbaar en een aantal pallet markeringen kunnen ook standaard in vinyl worden geleverd.


Antislip vloermarkeringen

De professionele vloerbelijning is voorzien van een antislip toplaag, maar sommige gladde omgevingen vragen om een specifieker product. In situaties waar er kans is op uitglijden of vallen kan er worden gekozen voor een speciale antislip oplossing. In deze categorie bevinden zich en groot aantal verschillende antislip tapes en antislip stickers. Geschikt voor diverse oppervlakten en toepassingen met een ruimte keuze in kleur en afmeting.

Antislip tape en stickers