Verbodsstickers

Een groot assortiment verbodsstickers als pictogram, als tekst of als combinatie van deze twee. Stickers om duidelijk te signaleren dat bepaalde situaties of handelingen verboden zijn. Deze pictogrammen kunnen ondersteuning bieden aan het veiliger maken van uw organisatie of bedrijf. Daarnaast zijn er verschillende pictogrammen van toepassing in het verkeer of in een thuissituatie.

Een groot aantal pictogrammen zijn uitgevoerd volgens de internationale ISO 7010 Norm, waardoor deze door iedereen herkenbaar en duidelijk zijn. De verbodspictogrammen zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen (sommige van 30mm t/m 800mm) te verkrijgen, zodat de pictogrammen vanaf alle afstanden zichtbaar kunnen worden gemaakt. Door de ruime keuze aan materiaal en afmeting is er voor alle toepassingen een geschikte oplossing.

Alle stickers zijn onder normale omstandigheden beschermt tegen UV straling, maar als de situatie dat vraagt, kunnen sommige pictogrammen met extra UV bescherming worden geleverd. Als u stickers zoekt die aan de binnenkant kunnen worden geplakt, zijn er een aantal pictogrammen als raamstickers leverbaar.