Antislip Producten

Vloermarkeringen zijn verkrijgbaar voor uiteenlopende toepassingen en in verschillende materiaalsoorten en kleuren. In situaties waar er kans is op uitglijden of vallen kan er worden gekozen voor een antislip oplossing. Als eerste kan er worden gekozen voor zelfklevende antislip tape op rol, die gemakkelijk op maat kan worden gemaakt. Alle antislip tapes zijn leverbaar in vier verschillende breedtes (25, 50, 75 en 100mm) en een groot aantal kleuren.

Voor sommige situaties is er antislip tape met een verhoogde antislip waarde en zijn er speciale waterbestendige antislip tapes voor natte ruimten als keukens, badkamers of zwembaden. De waterbestendige antislip tape kan ook worden gebruikt voor op boten en is daarnaast ook leverbaar in een zoutbestendige antislip tape variant speciaal geschikt voor pleziervaartuigen, wedstrijdboten, commerciële vaartuigen en beroepsvaart. Voor het werken met chemicaliën is er een chemicaliën bestendige antislip tape.

De antislip stickers zijn reeds op maat gemaakt en verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, afmetingen (Rechthoek, vierkant en rond), met tekst of voorzien van reflecterende striping. De antislip voetstappen kunnen worden gebruikt voor het uitstippelen van routes of looppaden en de aluminium antislip bodemplaten zijn uitermate geschikt voor buitentoepassingen waar de ondergrond oneffen of altijd nat is, zoals betonnen en houten vloeren. Diverse trapmarkeringen (Zonder en met antislip) maken het assortiment compleet.

Toon meer Toon minder