Pictogrammen EHBO & BHV

Pictogrammen EHBO en BHV ondersteunen in het vinden van de juiste materialen in geval van een ongeval of calamiteit. Door het gebruik van de juiste pictogrammen lokaliseert u gemakkelijk de verbandtrommel, defibrillator of andere eerste hulp en BHV middelen, waardoor de hulpverlening snel op gang kan komen. Het plaatsen van pictogrammen die voldoen aan de wettelijke eisen en de ISO 7010 Norm helpen bij het zichtbaar maken van deze middelen en zorgen voor Internationale herkenning.

De borden en stickers van onze EHBO & BHV pictogrammen zijn leverbaar in een groot aantal afmetingen, zodat deze vanaf alle gewenste afstanden zichtbaar zijn. De meeste pictogrammen zijn leverbaar als kunststof bordje of sticker, maar de belangrijkste symbolen zijn ook leverbaar als panorama, haaks , aluminium of plexiglas bord.

Voor borden en stickers die een langere tijd moeten nalichten kan gebruik worden gemaakt van de "fotoluminescerende" artikelen (Glow in the dark), zodat deze ook in het donker of bij rookontwikkeling zichtbaar zijn.

Toon meer Toon minder