Deurborden

Wand-, kamer- en deurborden voor diverse toepassingen in kantoor, bedrijf en organisatie. Bewegwijzering en ruimteaanduiding met zelfklevende deurborden, personaliseerbare naamborden, kantoorborden, schuifborden, kliklijsten en informatieborden. Meer informatie

Toon meer Toon minder

Deurborden

Deurborden zijn borden die bijdragen aan de informatievoorziening in kantoor, bedrijf of organisatie. Deze informatievoorziening kan bestaan uit aanduidingsborden voor verschillende ruimten, maar ook voor binnen bewegwijzering. Alhoewel de term anders doet vermoeden, worden de borden niet alleen op deuren, maar ook op wanden, ramen en zelfs plafonds geplaatst. Er bestaat een grote keuze aan standaard teksten en pictogrammen voor ruimte aanduiding en bewegwijzering, die in veel standaard situaties voldoende informatie verstrekken. Een groot aantal artikelen kan worden voorzien van eigen informatie en teksten, voor situaties waar informatie kan veranderen en gemakkelijk moet worden aangepast. Als laatste is het mogelijk om teksten en pictogrammen op maat te laten maken.

Deurborden
Deurborden

Zelfklevende deurbordjes
Zelfklevende deurbordjes

Zelfklevende deurbordjes

Het stijvolle en voordelige assortiment van zelfklevende deurbordjes is een van de grootste standaard verzamelingen van aluminium look deurbordjes. PVC bordjes met een aluminium uiterlijk en standaard voorzien van een zelfklevende laag, zodat de bordjes gemakkelijk en snel op een deur of wand kunnen worden geplakt. De kleeflaag is stevig en dun, waardoor het bordje strak op de ondergrond komt te zitten. Naast aanduidingsborden voor ruimtes als toilet, douche, dames en heren, zijn er meerdere teksten voor aanduiding van verschillende bedrijfsruimtes, zoals bijvoorbeeld kantoor, magazijn, werkplaats en serverruimte. Een groot aantal teksten zijn standaard leverbaar in het Nederlands en de Franse taal. Mocht uw tekst of bedrijfsruimte er niet tussen zitten, is het mogelijk om de zelfklevende deurbordjes met uw eigen tekst te bestellen. De meeste deurbordjes zijn ook leverbaar als een pictogram in de vorm van een bordje en sticker, van klein tot groot. Hiervoor is een uitgebreide categorie Informatie Pictogrammen beschikbaar.


Bewegwijzering binnen met deurbordjes en naambordjes

Een compleet en flexibel bewegwijzeringssysteem voor binnen met vlakke, haakse en hangende deurbordjes. Gemakkelijk te voorzien van een eigen informatievoorziening, maar ook wij kunnen de inlegvellen en insert voor u bedrukken. De naambordjes en kamerbordjes voor kantoor verzorgen kamernummering, bezetting en ruimteaanduiding. De verwisselbare inlegvellen maakt het systeem flexibel bij wijzigingen van personeel of bij verandering van de bestemming van een ruimte. Naast ruimteaanduiding en kamerbordjes kunnen de borden worden gebruikt voor het delen van algemene informatie of voor interne bewegwijzering. De borden werken praktisch en hebben een stijlvolle en elegante uitstraling.

Deurbordjes, naambordjes en bewegwijzering

Kliklijsten

Kliklijsten

De kliklijsten verzorgen op een andere manier in de informatievoorziening. Door het kliksysteem kan de getoonde informatie gemakkelijk en snel worden vervangen. Hoewel het flexibele bewegwijzeringssysteem in veel verschillende afmetingen te leveren is, zijn deze niet zo groot als de grotere kliklijsten, die wel tot aan A1, A0, B2 en B1 gaan. Een ander verschil is dat de kliklijsten in een waterdichte en afsluitbare variant leverbaar zijn. Beide systemen hebben hun eigen goede eigenschappen en toepassingen.


Schuifborden

De categorie schuifborden bevat deurborden met teksten om de aanwezigheid aan te tonen of om de bezetting van een ruimte aan te geven. Als combinatie met het flexibele sign systeem is het een mooie toevoeging op een naambordje voor een kantoor ruimte. Het grote aanwezigheidsbord is met 10, 15, 20, 25 en 30 posities leverbaar en kan worden gebruikt bij een receptie of als hulpmiddel voor de BHV bij een ontruiming. Op aanvraag is het bord geheel naar eigen wens in te delen.

Schuifborden