Verbodsborden

Verbodsborden zijn ronde borden die voorzien van zijn een pictogram en/of tekst en zijn uitgevoerd met een rode rand en rode diagonale streep. De pictogrammen en teksten worden gebruikt om een verbod uit te beelden waaronder bepaalde situaties in het verkeer of met betrekking tot veiligheidsoverwegingen of wet- en regelgeving.

Pictogrammenwinkel biedt een groot assortiment verbodsborden als pictogram, als tekst of als combinatie van deze twee. Borden om duidelijk te signaleren dat bepaalde situaties of handelingen verboden zijn. Deze pictogrammen kunnen ondersteuning bieden aan het veiliger maken van uw organisatie of bedrijf. Daarnaast zijn er verschillende pictogrammen van toepassing in het verkeer of in een thuissituatie.

Een groot aantal pictogrammen zijn uitgevoerd volgens de internationale ISO 7010 Norm, waardoor deze door iedereen herkenbaar en duidelijk zijn. De verbodspictogrammen zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen (sommige van 50mm t/m 800mm) te verkrijgen, zodat de pictogrammen vanaf alle afstanden zichtbaar kunnen worden gemaakt. Door de ruime keuze aan materiaal en afmeting is er voor alle toepassingen een geschikte oplossing.