Stootband Randbescherming Type B+ - Knuffi®

Knuffi® zelfklevende en schokabsorberende stootrand voor bescherming van randen en kanten tegen stoten en botsen.
- 3 verschillende kleuren
- 1 meter

Artikelnummer:
375MAA
Vanaf € 56,50 (68,37 incl. btw)

Snelle verzending
24-48 uur

Scherpe prijzen
Pictogrammen op maat

Gratis bezorgen
Vanaf € 50,00

Grootste assortiment
Van Europa


Onbreekbaar, licht en gemakkelijk aan te brengen Duurzame kwaliteit met lange levensduur Eenvoudig zelf op maat maken Sterke kleeflaag en brandvertragend Geschikt voor binnen en buiten

Stootband randbeschermingsprofiel Type B+

Schok absorberende stootband met randbescherming profiel voor het beschermen van personen, goederen of voertuigen tegen stoten en botsen. De stootrand kan geplaatst worden op een scherpe rand of kant en door de ronde vorm biedt deze extra bescherming. De stootrand is geschikt voor binnen- en buiten gebruik en kent een uitgebreide lijst met toepassingen. De stootband met kantprofiel is uitermate geschikt om te beschermen tegen stoten bij het werken met magazijn stellingen of andere uitstekende delen.

Materiaal - stootrand randbescherming

Materiaal Stootbescherming

Hoogwaardige polyurethaan schuim geproduceerd volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het materiaal heeft een maximale schokabsorptie en is zeer flexibel, waardoor deze gemakkelijk op verschillende oppervlakten is te plaatsen.

Door een beschermende folie als afwerklaag om de polyurethaan kern, zijn de kleuren voor langere tijd kleurvast. De stootband is afgewerkt met een sterke kleeflaag met een hoogwaardige acrylaat lijm met een kleefkracht van 21N / 25mm. Het materiaal is brandvertragend volgens DIN 4102 (B2), EN 13501-1 klasse E-d2 en UL 94HB/10 mm

Kleuren en afmetingen - stootrand randbescherming

Afmeting:
De stootband heeft een buitenafmeting van 50x50mm en de uitsparing aan de binnenkant heeft een breedte van 12mm en een diepte van 25mm.

Standaard Lengtes:

  • 1 meter
De stootbanden kunnen gemakkelijk op de gewenste afmeting worden gesneden.

Beschikbare kleuren

  • Twee kleuren gestreept: geel/zwart en fluorescerend/zwart.
  • Enkele kleur: zwart.

Varianten Stootbescherming Rand Type B+

De stootband type B+ is ook leverbaar in een kleinere uitvoering (Type B) of een uitvoering met rechte hoeken aan de buitenzijde (Type BB).

Product specificaties
Categorie Stootbescherming
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt met voeding Ja
Fabrikant Knuffi®
Materiaal Polyurethaan Schuim
Min. aanbreng temp. +5°C
Minimale temperatuur -40°C
Maximale temperatuur +100°C
Recyclebaar Ja
Slijtvast Ja
UV Bestendig (normale omst.) Ja
Vocht bestendig Ja
Magnetisch Nee
Zelfklevend Ja
  1. Stootbanden sterk in prijs verlaagd Stootbanden sterk in prijs verlaagd Knuffi® waarschuwende en beschermende stootbanden zijn gemaakt van flexibel polyurethaan schuim waardoor ze veerkrachtig zijn en harde klappen op kunnen vangen.