PictoStripe Belijningstape

PictoStripe vloermarkeringtape 1mm - robuuste vloertape voor het belijnen en markeren van magazijnen, fabrieken en logistieke dienstverlening
- 12 verschillende kleuren
- Breedtes: 50, 75 en 100mm
- Lengte: 30mtr

Artikelnummer:
TS1XX1
Vanaf € 107,46 (130,03 incl. btw)

Snelle verzending
24-48 uur

Scherpe prijzen
Pictogrammen op maat

Gratis bezorgen
Vanaf € 50,00

Grootste assortiment
Van Europa


  • PictoStripe is een industriële, zware lijnmarkeringstape die ideaal is voor het markeren van gangpaden, afzetgebieden, vluchtroutes en andere gebieden met zwaar verkeer.

    Het materiaal is gefabriceerd met een gelaagde opbouw. Het PVC materiaal is afgewerkt met een robuuste, beschermende en heldere bovenlaag met aan de onderkant een sterke en permanente kleeflaag. Het geheel zorgt voor een slijt- en krasvast materiaal met een enorme kleefkracht.

    Het aanbrengen van de PictoStripe vloermarkering is eenvoudig en vereist alleen een schone en droge ondergrond. Na de installatie is het betreffende gebied direct klaar voor gebruik, iets wat niet het geval is bij het gebruik van verf of markering spray.
  • De rollen markeringstape hebben een lengte van 30 meter en zijn leverbaar in een breedte van 50, 75 en 100mm. De PictoStripe vloertape heeft een totale dikte van 1mm en is voorzien van een anti-slip laag. Op aanvraag is deze belijningstape ook leverbaar in een gladde uitvoering, waardoor deze nog beter is schoon te maken in ruimten die dat vereisen.
  • Standaard verkrijgbare breedtes: 50mm, 75mm of 100mm.
  • Deze vloertape is leverbaar in de kleuren: wit, zwart, geel , fluorescerend geel, rood, groen, blauw, oranje, fotoluminescerend, geel/zwart, rood/wit en zwart/wit. De PictoStripe vloerbelijning is ook leverbaar in een dikte van 0,96mm als PictoRoute of in een dikte van 0,5mm als PictoLean. Onze standaard vloermarkeringstape is geschikt voor normale toepassingen en leverbaar vanaf € 3,85 per rol.
PictoLean - 0,5mm PictoRoute - 0,96mmPictoStripe - 1mm
Duurzaam
Dikte
Dun
Veel verkeer
Medium verkeer
Weinig verkeer
Gemotoriseerd verkeer
5S Markering
Voet verkeer
Afgeronde kant NeeNeeJa
Product specificaties
Lengte (Mtr.) 30
Beschrijfbaar Nee
Bestand tegen chemicaliën Ja
Bestand tegen oplosmiddelen Ja
Bestand tegen olie Ja
Categorie Vloermarkering
Fotoluminescerend Nee
Fotoluminescentie nalichttijd 0
Geschikt met voeding Ja
Geschikt voor buiten Nee
Geschikt voor vloer Ja
Volgens ISO 7010 Nee
Fabrikant Pictogrammenwinkel
Materiaal PVC
Minimale temperatuur -20°C
Maximale temperatuur +70°C
Reflecterend Nee
Slijtvast Ja
UV Bestendig (normale omst.) Ja
Vocht bestendig Ja
Zelfklevend Ja