Stootband Hoekbescherming Type E - Knuffi® (Magnetisch)

Knuffi® schokabsorberende stootrand met magneetbevestiging voor bescherming van hoeken en randen tegen stoten en botsen.
- 5 verschillende kleuren
- 1 meter

Artikelnummer:
PE50AA
Vanaf € 45,06 (54,52 incl. btw)

Snelle verzending
24-48 uur

Scherpe prijzen
Pictogrammen op maat

Gratis bezorgen
Vanaf € 50,00

Grootste assortiment
Van Europa


Onbreekbaar, licht en gemakkelijk aan te brengen Duurzame kwaliteit met lange levensduur Hergebruik door magneetbevestiging Brandvertragend Geschikt voor binnen en buiten

Stootband Hoekbeschermingsprofiel Type E met magneetbevestiging

Schok absorberende stootband met hoekbescherming profiel voor het beschermen van personen, goederen of voertuigen tegen stoten en botsen. De stootrand kan geplaatst worden op een hoek van 90° en door de ronde vorm biedt deze extra bescherming. De stootrand is geschikt voor binnen- en buiten gebruik en kent een uitgebreide lijst met toepassingen.

De gestreepte uitvoeringen kunnen door het gebruik van twee kleuren extra waarschuwen voor gevaar in bijvoorbeeld magazijn, fabriek of bedrijfsterrein. De enkele kleuren zijn nog breder inzetbaar en kunnen ook gebruikt worden in situaties waar de stootbanden minder op moeten vallen zoals kantoor, ziekenhuis, revalidatiecentra, kinderopvang, scholen, openbare ruimtes, winkelcentra, fitnessruimten, huiskamers, keukens en badkamers.

Materiaal - stootrand hoekbescherming met magneetbevestiging

Materiaal Stootbescherming

Hoogwaardige polyurethaan schuim geproduceerd volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het materiaal heeft een maximale schokabsorptie en is zeer flexibel, waardoor deze gemakkelijk op verschillende oppervlakten is te plaatsen.

Door een beschermende folie als afwerklaag om de polyurethaan kern, zijn de kleuren voor langere tijd kleurvast. De stootband is voorzien een metalen magneetstrip waarmee deze op een ijzeren ondergrond kan worden bevestigd. Hierdoor is de stootband geschikt voor tijdelijk gebruik en kan deze gemakkelijk worden herplaatst. Het materiaal is brandvertragend volgens DIN 4102 (B2), EN 13501-1 klasse E-d2 en UL 94HB/10 mm

Kleuren en afmetingen - stootrand hoekbescherming magnetisch

Afmeting:
De stootband heeft een buitenafmeting van 26x26mm en een profiel dikte van 7mm. De magnetische bevestiging heeft een dikte van 2mm.

Standaard Lengtes:

  • 1 meter

Beschikbare kleuren

  • Twee kleuren gestreept: geel/zwart, fluorescerend/zwart en rood/wit
  • Enkele kleur: wit en zwart.

Varianten Stootbescherming Hoek Type E

De stootband type E is ook leverbaar zonder een magneetbevestiging, met een extra beugel voor muurbevestiging, als vorstbestendige uitvoering of in een herbruikbare versie.

Product specificaties
Categorie Stootbescherming
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt met voeding Ja
Fabrikant Knuffi®
Materiaal Polyurethaan Schuim
Min. aanbreng temp. +0°C
Minimale temperatuur -40°C
Maximale temperatuur +100°C
Recyclebaar Ja
Slijtvast Ja
UV Bestendig (normale omst.) Ja
Vocht bestendig Ja
Magnetisch Ja
Zelfklevend Nee
  1. Stootbanden sterk in prijs verlaagd Stootbanden sterk in prijs verlaagd Knuffi® waarschuwende en beschermende stootbanden zijn gemaakt van flexibel polyurethaan schuim waardoor ze veerkrachtig zijn en harde klappen op kunnen vangen.