Stootband Hoekbescherming Type H - Knuffi® (Herbruikbaar)

Knuffi® zelfklevende, herbruikbare en schokabsorberende stootrand voor bescherming van hoeken en randen tegen stoten en botsen.
- 3 verschillende kleuren
- 1 meter

Artikelnummer:
PH100A
Vanaf € 38,10 (46,10 incl. btw)

Snelle verzending
24-48 uur

Scherpe prijzen
Pictogrammen op maat

Gratis bezorgen
Vanaf € 50,00

Grootste assortiment
Van Europa


Onbreekbaar, licht en gemakkelijk aan te brengen Duurzame kwaliteit met lange levensduur Eenvoudig zelf op maat maken Herbruikbare kleefstrip en brandvertragend Geschikt voor binnen en buiten

Stootband Hoekbeschermingsprofiel Type H Removable

Schok absorberende stootband met hoekbescherming profiel voor het beschermen van personen, goederen of voertuigen tegen stoten en botsen. De stootrand kan geplaatst worden op een hoek van 90° en hebben een vlakke buitenkant. De stootrand is geschikt voor binnen- en buiten gebruik en kent een uitgebreide lijst met toepassingen.

De gestreepte uitvoeringen kunnen door het gebruik van twee kleuren extra waarschuwen voor gevaar in bijvoorbeeld magazijn, fabrieken of bedrijfsterrein. De enkele kleuren zijn nog breder inzetbaar en kunnen ook gebruikt worden in situaties waar de stootbanden minder op moeten vallen zoals kantoor, ziekenhuis, revalidatiecentra, kinderopvang, scholen, openbare ruimtes, winkelcentra, fitnessruimten, huiskamers, keukens en badkamers.

Materiaal - stootrand hoekbescherming

Materiaal Stootbescherming

Hoogwaardige polyurethaan schuim geproduceerd volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het materiaal heeft een maximale schokabsorptie en is zeer flexibel, waardoor deze gemakkelijk op verschillende oppervlakten is te plaatsen.

Door een beschermende folie als afwerklaag om de polyurethaan kern, zijn de kleuren voor langere tijd kleurvast. De stootband is afgewerkt met een herbruikbare kleeflaag, waardoor deze te verwijderen is en daarna nog meerdere keren gebruikt kan worden en de duurzaamheid wordt verhoogd. Het materiaal is brandvertragend volgens DIN 4102 (B2), EN 13501-1 klasse E-d2 en UL 94HB/10 mm

Kleuren en afmetingen - stootrand hoekbescherming removable

Afmeting:
De stootband heeft een buitenafmeting van 47x47mm en de profieldikte is 12mm.

Standaard Lengtes:

  • 1 meter
De stootbanden kunnen gemakkelijk op de gewenste afmeting worden gesneden.

Beschikbare kleuren

  • Twee kleuren gestreept: geel/zwart
  • Enkele kleur: wit en zwart.

Varianten Stootbescherming Hoek Type H

De stootband type H is ook leverbaar met een extra beugel voor muurbevestiging, als vorst bestendige uitvoering of met een sterkte hoogwaardige kleeflaag.

Product specificaties
Categorie Stootbescherming
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt met voeding Ja
Fabrikant Knuffi®
Materiaal Polyurethaan Schuim
Min. aanbreng temp. +5°C
Minimale temperatuur -40°C
Maximale temperatuur +100°C
Recyclebaar Ja
Slijtvast Ja
UV Bestendig (normale omst.) Ja
Vocht bestendig Ja
Magnetisch Nee
Zelfklevend Ja