Stootband Oppervlaktebescherming Type F - Knuffi® (Magnetisch)

Knuffi® schokabsorberende stootrand met magneetbevestiging voor bescherming van vlakke oppervlakten tegen stoten en botsen.
- 5 verschillende kleuren
- 1 meter

Artikelnummer:
PF500A
Vanaf € 44,22 (53,51 incl. btw)

Snelle verzending
24-48 uur

Scherpe prijzen
Pictogrammen op maat

Gratis bezorgen
Vanaf € 50,00

Grootste assortiment
Van Europa


Onbreekbaar, licht en gemakkelijk aan te brengen Duurzame kwaliteit met lange levensduur Hergebruik door magneetbevestiging Brandvertragend Geschikt voor binnen en buiten

Stootband Oppervlakte beschermingsprofiel Type F met magneetbevestiging

Schok absorberende stootband met vlak oppervlakte profiel voor het beschermen van personen, goederen of voertuigen tegen stoten en botsen. De stootrand kan geplaatst worden op platte oppervlakten en vlakke buitenkant om een zo breed mogelijk oppervlakte te beschermen. De stootrand is geschikt voor binnen- en buiten gebruik en kent een uitgebreide lijst met toepassingen.

De gestreepte uitvoeringen kunnen door het gebruik van twee kleuren extra waarschuwen voor gevaar in bijvoorbeeld magazijn, fabrieken of bedrijfsterrein. De enkele kleuren zijn nog breder inzetbaar en kunnen ook gebruikt worden in situaties waar de stootbanden minder op moeten vallen zoals kantoor, ziekenhuis, revalidatiecentra, kinderopvang, scholen, openbare ruimtes, winkelcentra, fitnessruimten, huiskamers, keukens en badkamers.

Materiaal - stootrand oppervlaktebescherming met magneetbevestiging

Materiaal Stootbescherming

Hoogwaardige polyurethaan schuim geproduceerd volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het materiaal heeft een maximale schokabsorptie en is zeer flexibel, waardoor deze gemakkelijk op verschillende oppervlakten is te plaatsen.

Door een beschermende folie als afwerklaag om de polyurethaan kern, zijn de kleuren voor langere tijd kleurvast. De stootband is voorzien een metalen magneetstrip waarmee deze op een ijzeren ondergrond kan worden bevestigd. Hierdoor is de stootband geschikt voor tijdelijk gebruik en kan deze gemakkelijk worden herplaatst. Het materiaal is brandvertragend volgens DIN 4102 (B2), EN 13501-1 klasse E-d2 en UL 94HB/10 mm

Kleuren en afmetingen - stootrand oppervlaktebescherming magnetisch

Afmeting:
De stootband heeft een buitenafmeting van 40x11mm en de magneetstrip heeft een dikte van 2mm.

Standaard Lengtes:

  • 1 meter

Beschikbare kleuren

  • Twee kleuren gestreept: geel/zwart, fluorescerend/zwart en rood/wit
  • Enkele kleur: wit en zwart.

Varianten Stootbescherming vlakprofiel Type F met magneetbevestiging

De stootband type F is ook leverbaar in een grotere uitvoering (Type D en S) en is leverbaar met een sterke kleefstrip, met muurbevestiging, als vorst bestendige uitvoering of in een herbruikbare versie.

Product specificaties
Categorie Stootbescherming
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt met voeding Ja
Fabrikant Knuffi®
Materiaal Polyurethaan Schuim
Min. aanbreng temp. -20°C
Minimale temperatuur -40°C
Maximale temperatuur +100°C
Recyclebaar Ja
Slijtvast Ja
UV Bestendig (normale omst.) Ja
Vocht bestendig Ja
Magnetisch Ja
Zelfklevend Nee
  1. Stootbanden sterk in prijs verlaagd Stootbanden sterk in prijs verlaagd Knuffi® waarschuwende en beschermende stootbanden zijn gemaakt van flexibel polyurethaan schuim waardoor ze veerkrachtig zijn en harde klappen op kunnen vangen.