Stootband Hoekbescherming Type E

Knuffi® zelfklevende en schokabsorberende stootrand voor bescherming van hoeken en randen tegen stoten en botsen.
- 17 verschillende kleuren
- 1 of 5 meter

Artikelnummer:
3755AA
Vanaf € 31,53 (38,15 incl. btw)

Snelle verzending
24-48 uur

Scherpe prijzen
Pictogrammen op maat

Gratis bezorgen
Vanaf € 50,00

Grootste assortiment
Van Europa


Onbreekbaar, licht en gemakkelijk aan te brengen Duurzame kwaliteit met lange levensduur Eenvoudig zelf op maat maken Sterke kleeflaag en brandvertragend Geschikt voor binnen en buiten

Stootband Hoekbeschermingsprofiel Type E

Schok absorberende stootband met hoekbescherming profiel voor het beschermen van personen, goederen of voertuigen tegen stoten en botsen. De stootrand kan geplaatst worden op een hoek van 90° en heeft een platte buitenzijde. De stootrand is geschikt voor binnen- en buiten gebruik en kent een uitgebreide lijst met toepassingen.

De gestreepte uitvoeringen kunnen door het gebruik van twee kleuren extra waarschuwen voor gevaar in bijvoorbeeld magazijn, fabrieken of bedrijfsterrein. De enkele kleuren zijn nog breder inzetbaar en kunnen ook gebruikt worden in situaties waar de stootbanden minder op moeten vallen zoals kantoor, ziekenhuis, revalidatiecentra, kinderopvang, scholen, openbare ruimtes, winkelcentra, fitnessruimten, huiskamers, keukens en badkamers.

Materiaal - stootrand hoekbescherming

Materiaal Stootbescherming

Hoogwaardige polyurethaan schuim geproduceerd volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Het materiaal heeft een maximale schokabsorptie en is zeer flexibel, waardoor deze gemakkelijk op verschillende oppervlakten is te plaatsen.

Door een beschermende folie als afwerklaag om de polyurethaan kern, zijn de kleuren voor langere tijd kleurvast. De stootband is afgewerkt met een sterke kleeflaag met een hoogwaardige acrylaat lijm met een kleefkracht van 21N / 25mm. Het materiaal is brandvertragend volgens DIN 4102 (B2), EN 13501-1 klasse E-d2 en UL 94HB/10 mm

Kleuren en afmetingen - stootrand hoekbescherming

Afmeting:
De stootband heeft een buitenafmeting van 26x26mm en dikte van het profiel is 7mm.

Standaard Lengtes:

  • 1 meter
  • 5 meter
  • 50 meter (Op aanvraag)
De stootbanden kunnen gemakkelijk op de gewenste afmeting worden gesneden.

Beschikbare kleuren

  • Twee kleuren gestreept: geel/zwart, fluorescerend/zwart en rood/wit
  • Enkele kleur: wit, zwart, hout - kaki, hout - donker, hout - kersen, hout - naturel, zilvergrijs, rood, oranje, groen, geel, blauw, beige en antraciet.

Varianten Stootbescherming Hoek Type E

De stootband type E is ook leverbaar in een grotere afmeting (Type H en H+), met een magneetbevestiging, met een extra beugel voor muurbevestiging, als vorst bestendige uitvoering of in een herbruikbare versie.

Product specificaties
Categorie Stootbescherming
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt met voeding Ja
Fabrikant Knuffi®
Materiaal Polyurethaan Schuim
Min. aanbreng temp. +5°C
Minimale temperatuur -40°C
Maximale temperatuur +100°C
Recyclebaar Ja
Slijtvast Ja
UV Bestendig (normale omst.) Ja
Vocht bestendig Ja
Magnetisch Nee
Zelfklevend Ja
  1. Stootbanden sterk in prijs verlaagd Stootbanden sterk in prijs verlaagd Knuffi® waarschuwende en beschermende stootbanden zijn gemaakt van flexibel polyurethaan schuim waardoor ze veerkrachtig zijn en harde klappen op kunnen vangen.